Lägesrapport från "insidan"

Då så, nu är bloggvärlden fulltaglig, i och med ledarstabens + sprotchefens entré i bloggvärlden!

Vad innebär egentligen att blogga?
 - Följande kan hittade när jag googlade på det:

Enligt svenska Wikipedia definieras en blogg som

”en webbplats som innehåller periodiskt publicerade inlägg på en webbsida där inläggen är ordnade så att de senaste inläggen alltid är högst upp”.

Den som skriver en blogg kallas för en ”bloggare”.

En blogg innehåller ofta bloggarens åsikter och kommentarer inom ett visst ämne, exempelvis politik, fotografering, webbdesign osv. Det kan vara långa texter eller korta notiser. Även om många bloggar skrivs av enskilda individer blir det även allt vanligare att företag och organisationer bloggar, ofta i syfte att marknadsföra sig själva och synas inom en viss grupp av läsare.

En blogg kan även definieras ur ett mer tekniskt perspektiv. Ofta innehåller en blogg en rad typiska funktioner som underlättar för skribenten och bloggens läsare. Ett stort fokus i bloggar är att uppmuntra kommunikation mellan bloggaren och dess läsare, men även med andra bloggar.

Nu kör vi............................

Inledningvis vill jag berätta att vi sakta men säkert har dragit igång vår försäsong, eller som vi själva kallar det, en lågsäsong, vilket in sin tur betýder att vi har börjat träna (3 gånger i veckan, fram tills årskiftet) för att hålla oss i god form inför det som komma skall.

Som så många vet så klarade vi ju inte oss kvar i division 2 förra året. Vi själva tyckte att vi presterade bra men inte fick utdelning och när serien summerades så hade vi hamnat sist på 18 inspelade poäng. År 2010 var verkligen ett fotbollsår som kom att sätta en stor prägel i mitt liv. Vi åkte ur, det kan ju faktiskt hända (även om vi tyckte att vi var för bra för att åka ur, men en tabell ljuger ju aldrig och vi kanske inte var så pass bra som vi trodde) men det tråkigaste av allt och det som var mest tung, och är ibland, är att vi misste en lagkamrat. En person som spred massvis med glädje och verkligen var en sådan som man alltid fick se gå runt i omklädningsrummet med ett leende. Att inte få fortsätta se det leendet, DET ÄR TUNGT!

Livet går ju vidare som sagt och det måste det göra, även om det ibland är tungt när man tänker efter, och här är vi nu. Med en ny tränare, tillika en ny kollega för mig (kallas Gits - Stig baklänges, så kommer nog alla ihåg det). Många nya spelare och en ny"gammal" sportchef som säkert kommer att styra oss rätt och att jag väljer att kalla honom för ny"gammal" är att han redan under 2010 började med att titulera och jobba för föreningen som sportchef.

Vi startade upp försäsongen den 17 otober och har nu tränat lite mer än en månad. Vi har tappat många tongivande spelare från förra årets trupp och har valt att ersätta dem med många hungriga och spännande spelare lokalt. Jag själv (det har ju varit en del skriverier om det) har dock hunnit med en resa till Tunisien med Genta (fru) och Alvin(sonen, STORTALANG om några år) vilket var mycket skönt och nödvändigt. Har även hunnit med en del träningar, trots min intensiva schema. Träningarna har sätt mycket bra ut, killarna har svettats, några har t o m klagat över en och annan baksida och förkylning och då är allt som det ska vara!

Mitt första blogginlägg har handlat mycket om blogg, minnen, känslor, familj och lite till. Nästa gång blir det lite mer en lägesrapport från insidan, en detaljerad sådan. 

Festim Paso
Assisterande tränare
Nybro IF Fotboll


Kommentarer
Postat av: Erik K

Fantastiskt Festim! Ser med nöje fram emot fler inlägg från som jag ser det en klockren "bloggare". Blir också lite imponerad över dina datakunskaper, både fet & kursiv stil, även några understrukna ord, utvecklingen går framåt!?:)



Givetvis ska också mina kära vänner och kollegor, PB & Empo, ha lite cred. Tack för att ni fyller ut min fritid med lite läsvärd läsning!

2010-12-13 @ 12:55:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0