Lindsdal & gammal klass!

Nu väntar ju alla föreningar på lite sommarledighet, medans vi imorgon skall ta oss an storebror Lindsdals IF i en 8-delsfinal i årets upplaga av Smålandscupen. Matchen spelas kl 19.00 på konstgräset, och vi hoppas på ett fint väder och en stor skara fotbollsintresserade människor.

 

Lindsdal började året lite tveksamt, men har under senaste tiden ångat på upp mot toppen, och just nu leder de Div.2 efter att senast i fredags slå Myresjö med 5-1. Så det kommer att bli något att bita i för våra unga röd-vita lag. Men detta är en match som vi alla ser fram emot med stor förväntan, vi har ju ingenting att förlora utan det är bara att gå ut och göra sitt bästa.

 

Vi har ju sen i fredags fått in två fantastiskt duktiga spelare i vår trupp, vilket har höjt nivån på våra träningar avsevärt. De båda gamla Nybro IF spelarna Jörgen Helmersson och Daniel Holm har visat upp en helt annan nivå i många delar, vilket tvingat våra tidigare spelare att höja sin nivå, särskilt i intensiteten och närkampsspelet. Detta är något som har uppskattats väldigt mycket av våra spelare. Men märk väl att mr Holm bara testar om kroppen håller för kontinuerlig träning igen efter sitt aktiva uppehåll, men nytta gör han på träningarna i vilket fall.

 

Dessa båda nyförvärv gör ju att vi till nästa känner att vi nu kan börja titta lite mer uppåt i tabellen, samtidigt som det gör att konkurrensen till nästa års trupp höjs avsevärt. Men vi kommer ändå att ge några av de unga spelarna som nu tränar med A-laget kontraktsförslag till att ingå i nästa års trupp. Dem har alla skött sig mycket bra enligt tränarna, vilket gör att jag tillsammans med ledarna under sommaren kan börja planera lite annorlunda.

 

Men först laddar vi nu för derbyt mot Lindsdal som blir en härlig avslutning på årets vårsäsong. Därefter väntas A-truppen ha en liten avslutning på torsdag, för att sen gå på 2 veckors aktiv ledighet. Återsamling sker måndag 23 juli!

 

Väl mött på konstgräset imorgon tisdag kl 19.00.

 

Patrik Berg


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0