Ålder har ingen betydelse!

Ny närmar vi oss Mjölby för en viktig match i Div.3 Nordödtra Götaland. Skall vi lyckas säkra kontraktet idag? Det är väl det som är målet för alla idag, förutom att göra en bra insats förstås! 
Skall bli roligt att se hur det går för debuterande Filip Lundin, då han är född 1998 gör ju debuten än mer intressant. 
 
Men medans vi i Nybro IF ofta vågar utföra det många pratar om, vilket i detta fallet blir helt naturligt för oss då Oliver B är avstängd, så är det många som ser skeptiskt på debuten för Filip. Men ofta får man läsa om hur många som klagar på att vi i Sverige inte satsar på de unga, typ fotbollslandslaget, Kalmar FF mm, så är det något vi inte är rädda för. är man mogen och tillräckligt bra, då skall man ju inte plockas bort för att man är ung, eller? 
 
Men åldern har betydelse, det vet vi, vi hade nog inte ställt en 10 åring mellan stolparna idag, utan det handlar ju mer om mognad. Framförallt om att tåla en smäll, att kunna förlora en match och släppa in några mål utan att brytas ner. Och det är där vårt lag kommer in, jag tror att vår trupp kommer att stötta Filip i både med och motgång efter dagens match. 
 
 
Nej nu kom vi fram, forza Nybro!!
 
Lycka till Nybro, och lycka till Filip. 
 
Patrik 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0