Det är mycket nu.....

Under oktober månad fram till mitten av januari så är det inte många minuter över till annat än jobb och lite sömn. Men samtidigt så är det en intressant tid för Nybro IF med att forma truppen till nästa år, och denna gång gäller det även att vi vill få in lite nytt blod i ungdomsgruppen. 
 
Men idag så blir det till att stänga av alla tankar på mina andra jobb inom sotningen och bokföringen på Shell då det väntas bli en kväll med sedvanligt trevligt sällskap då vi för 3:e året i rad anordnar spelarnas egna fotbollsgala, tillika deras avslutning på säsongen. 
 
Här bjuder vi in alla spelare och ledare som har varit delaktiga i A-lagets verksamhet under året. Men vi har i år några tråkiga återbud som gör att vi inte blir fulltaliga, men ni som kommer duger gott nog ändå. 
 
Vi brukar under denna gala ut lite priser till spelarna, tex till årets spelare bland annat. Men i år så blir det lite mindre av fina priser, detta då vi kommer att dela ut några priser under vår riktiga "Fotbollsgala" den 15 november. 
 
Och vi hoppas att alla medlemmar har fått en inbjudan till denna magiska afton på Kristallen, det blir mat, dryck, musik, underhållning och utdelningar. Det är många av våra sponsorer som har anmält sig, så vi hoppas på samma trevliga tillställning som förra året med Peje som festledare.
 
Här kommer också en bild från dagens målvaktsträning som vi anordnat för våra äldre målvakter i ungdomslagen. 
 
 
 
Patrik
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0