Sommartider, P99 & gympadojjor!

Semestern börjar ta slut, vilket är med blandade känslor man närmar sig lite normala arbetsveckor. Men jobbet inom Nybro IF är ju något så ovanligt som ett jobb man längtar efter, det är (nästan) alltid med glädje man styr bilen mot Nybro. Det om något är en förmån man uppskattar allt för lite, men jag försöker vara tacksam!  

 

Under juli månad så har det hänt en hel del, P99 har varit och spelat i Halmstad Laxacup, och det gick så bra så att de gick och vann hela P13 klassen! Imponerande och ett grattis säger man då.

 

 

P97-98 har varit i Danmark och spelat i Football Festival, där åkte dem ut i semifinal, för att därefter förlora matchen om 3:e pris på straffar. Surt men har fått många positiva rapporter från ledarna, härligt att höra.

 

 

A-laget har kört igång sina förberedelser inför hösten, och de kör samma upplägg som förra året med 4 dagar i sträck med hård träning, match med blytunga ben dag 5, för att sen ta 2 dagar ledigt (en lugn träning), för att sen spela match med lite lättare ben.

0-3 i fredags mot Bergkvara samt 3-2 mot Alstermo igår måndag blev resultaten.

 

Men den största nyheten är ju ändå att vi fått in 3 nya spelare som verkligen höjer nivån i truppen. Jörgen Helmersson kommer direkt från Div.2 spel i Karlskrona, Daniel Holm kommer från några enstaka matcher med Flerohopp i Div.6! Och Björn Ohlssom kommer från Div.2 (Torns IF) i Lund efter avslutade studier. Här kan man säga att vi fått in ny energi och en mycket hög fotbollskunskap, Nu är det upp till Festim att få ihop laget på ett så bra sätt som möjligt.

 

Sen har vår nya gräsmatta nu lagts ut, och den är ju utlagd på ett nytt sätt där man sprutar ut gödning, gräs och något ämne som håller ihop allting. Nu skall det ta runt 6 veckor innan gräset tar sig, sen får vi se om den blir lika fin som IFK Göteborgs blev, den var magisk!

 

Nej nu blir det väl till att gå och köpa ett par nya skor till mr Holm, jag hörde att han som skulle stå för lite stabilitet ”halkade” o gav bort ett mål! Körde han med gympaskor eller?   

 

Någon som har sett till något ”gästbloggande” från min bloggkompis?

 

Patrik Berg


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0