Truppen 2013, S:t Sigfridscupen & mr Pasho!!

Efter kvällens 2 nya påskrifter (Rasmus Dahlman & Jörgen Helmersson) så är truppen nu väldigt nära att stängas. Vi har under senaste tiden fått tips från alla håll känns det som, och då pratar vi om hög nivå på spelare som är intresserade av att komma och träna med Nybro IF. Känslan är att efter att Juan Gomez kom till oss så har alla gamla spärrar släppt, så vi får väl säga att mr Gomez var en viktig spelare att få till oss. 
 
Och vad vi nu arbetar efter är att få in två spelare till, en defensiv back och en mittfältare/anfallare till i truppen, sen har vi vad vi behöver både i antal och i kvalitet för att kunna sikta nog så högt till nästa säsong. Men vi kommer nu att utvärdera balansen i truppen och försöka agera efter det, men känslan är god! 
 
Till helgen har vi S:t Sigfridscupen att se fram emot, men tyvärr så krockar det med P17 cupen i Emmaboda. Och då vi vanligtvis har ett förstärkt ungdomslag i truppen så är det nu mest spelare från A-laget som får spela på lördag. Men vi får se om de yngre orkar spela dubbelt i helgen, men lite synd om dom att behöva spela under hela lördagen för att sen ev åka till slutspel under lördag kväll, men vi får se hur vi löser det. 
 
Sen gav huvudtränaren mig mycket roliga saker att skriva på bloggen, men feg som han är så hotade han med att säga upp sig om jag sa något!!!! Vi återkommer i ärendet kan vi väl säga :) 
 
 
Patrik
 
 

Hemsidan!!

Nu har jag uppdaterat vår hemsida
 
www.laget.se/nybroifa
 
med flera nyheter från fredagkvällens fantastiska gala, gå gärna in där och läs. 
 
Återkommer snart med lite mer info här på Nybro IF bloggen!
 
Patrik

Tränarkurs Nybro IF ledare!

 
Under dagen så hade vi i Nybro IF anordnat en tränarkurs, och vi hade nu kommit till Bas 1 - Spelförståelse. Och vi hade återigen två fantastiska instruktörer i Peter Eriksson och Urban Einarsson, som genomförde kursen på ett strålande sätt som vanligt, fast vi inte blev så många deltagare! 
 
 
Och inte undra på det då en viss "Mexikanare" inte dök upp!! Undrar vad denne "demontränare" säger om/när någon spelare gör samma sak :) 
 
Och om två veckor kör vi nästa del, BAS 1 - Teknik. Och då hoppas jag inte bara på en utvilad huvudtränare utan även någon till som har anmält sig. Vid intresse så kontakta mig så fixar vi det. 
Skall skicka ut en ny inbjudan till de lokala föreningarna. 
 
Patrik
 
 
 

RSS 2.0