Truppen 2013, S:t Sigfridscupen & mr Pasho!!

Efter kvällens 2 nya påskrifter (Rasmus Dahlman & Jörgen Helmersson) så är truppen nu väldigt nära att stängas. Vi har under senaste tiden fått tips från alla håll känns det som, och då pratar vi om hög nivå på spelare som är intresserade av att komma och träna med Nybro IF. Känslan är att efter att Juan Gomez kom till oss så har alla gamla spärrar släppt, så vi får väl säga att mr Gomez var en viktig spelare att få till oss. 
 
Och vad vi nu arbetar efter är att få in två spelare till, en defensiv back och en mittfältare/anfallare till i truppen, sen har vi vad vi behöver både i antal och i kvalitet för att kunna sikta nog så högt till nästa säsong. Men vi kommer nu att utvärdera balansen i truppen och försöka agera efter det, men känslan är god! 
 
Till helgen har vi S:t Sigfridscupen att se fram emot, men tyvärr så krockar det med P17 cupen i Emmaboda. Och då vi vanligtvis har ett förstärkt ungdomslag i truppen så är det nu mest spelare från A-laget som får spela på lördag. Men vi får se om de yngre orkar spela dubbelt i helgen, men lite synd om dom att behöva spela under hela lördagen för att sen ev åka till slutspel under lördag kväll, men vi får se hur vi löser det. 
 
Sen gav huvudtränaren mig mycket roliga saker att skriva på bloggen, men feg som han är så hotade han med att säga upp sig om jag sa något!!!! Vi återkommer i ärendet kan vi väl säga :) 
 
 
Patrik
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0