Inomhussäsongen har startat....

Imorgon är det dax att starta upp årets inomhussäsong i och med att vi deltar i Sigfridscupen. Vi har som brukligt är valt att ställa upp med ett lag från Ungdomsgruppen med lite förstärkningar från a-laget. 
 
Förra året var vi i final mot Flygsfors/G där vi förlorade rättvist. I år ser vi på papperet lite tunnare ut, där spelarna från A-laget i år blir Kalle Franzén som skall stå i mål (skotträdd!), Razgar Eliassi och nyförvärvet Karwan Delashob.
 
Efter det så blir det Annandagscupen, vår egna Nyårscup, Nybro Open och senare Årydcupen. kanske tillkommer det någon cup till, vad vet jag, allt kan hända. Men jag tror det för vissa spelare är ett välkommet avbrott i mängdträningen vi annars bedriver, medans vissa andra mest tycker det är pest och pina :))
 
I arbetet med A-lagets tupp så går vi nu varsamt fram och tar en extra noggrann tid till att försöka analysera om vad som är bäst för vår trupp. Men vi hoppas inom kort att snart återkomma med hur de sista pusselbitarna i vår trupp ser ut. Men redan nu känns det som en bra trupp som skall kunna hävda sig bra i nästa års Div.3! 
 
Patrik
 
 

Novembervila!

Vi har efter en hektisk höst nu gått in i en viloperiod som vi inte har tagit innan! Vi brukar träna, träna och träna året om. Men efter att både ledare och tränare haft lite analyserande möten om säsongen 2013 så har vi bestämt att försöka ändra på en del saker. 
 
Däribland är det att försöka flytta fram vår period där vi varit starkast under de sista två åren så vi får mer nytta av den i serien istället för i träningsmatcherna! Sen får vi se om vi lyckas med det eller om det bara bli värre? 
 
Planeringen inför nästa säsong är i full gång, och vi har pga lite avhopp och andra frågetecken bestämt oss för att vi i år går lite saktare fram i trupparbetet. Men det känns ändå som att vi kommer att få en bra trupp som kan sikta mot högre mål under nästa säsong! 
 
Sen hoppas vi på att det blir många lag till alla våra inomhuscuper Bigso Box, Nyårscupen samt Kährs Nybro Open. Ni är alla varmt välkomna att antingen spela eller komma och titta på. 
 
Följ oss på hemsidan och var med om de senaste nyheterna, där vi senast ikväll fick klart med en av våra viktigaste spelare från förra året. 
 
Patrik 

RSS 2.0