Det är mycket nu.....

Under oktober månad fram till mitten av januari så är det inte många minuter över till annat än jobb och lite sömn. Men samtidigt så är det en intressant tid för Nybro IF med att forma truppen till nästa år, och denna gång gäller det även att vi vill få in lite nytt blod i ungdomsgruppen. 
 
Men idag så blir det till att stänga av alla tankar på mina andra jobb inom sotningen och bokföringen på Shell då det väntas bli en kväll med sedvanligt trevligt sällskap då vi för 3:e året i rad anordnar spelarnas egna fotbollsgala, tillika deras avslutning på säsongen. 
 
Här bjuder vi in alla spelare och ledare som har varit delaktiga i A-lagets verksamhet under året. Men vi har i år några tråkiga återbud som gör att vi inte blir fulltaliga, men ni som kommer duger gott nog ändå. 
 
Vi brukar under denna gala ut lite priser till spelarna, tex till årets spelare bland annat. Men i år så blir det lite mindre av fina priser, detta då vi kommer att dela ut några priser under vår riktiga "Fotbollsgala" den 15 november. 
 
Och vi hoppas att alla medlemmar har fått en inbjudan till denna magiska afton på Kristallen, det blir mat, dryck, musik, underhållning och utdelningar. Det är många av våra sponsorer som har anmält sig, så vi hoppas på samma trevliga tillställning som förra året med Peje som festledare.
 
Här kommer också en bild från dagens målvaktsträning som vi anordnat för våra äldre målvakter i ungdomslagen. 
 
 
 
Patrik
 

Två mycket tråkiga besked.......

Vi brukar ju oftast bara få läsa om allt positivt som händer i alla klubbar, vilka nyförvärv som kommer och mycket annat. Men ibland så måste man ju även meddela att det är någon som slutar i föreningen. Och ibland är det spelaren som slutar, och ibland är det föreningen som inte vill förlänga. 
 
Men ibland så blir det lite extra speciellt, precis som när vi nu tappar två gamla trotjänare som har varit i Nybro IF under lång tid. Rasmus Johansson har alltid tillhört Nybro IF, men kommer nu att flytta till Uppsala och satsa på studier under 5 år. 
 
Sen har vi den omåttligt populäre och omtyckte David Evaldsson som har varit i föreningen under 9 år och räknas in bland veteranerna fast han bara är 24 år! Och även David har tagit sitt beslut att sluta i Nybro IF pga sina studier i Växjö som tar för mycket tid och kraft, vilket gör det svårt att kombinera med att spela fotboll i Nybro IF. 
 
 
Här ser vi de två Nybro IF "veteranerna" innan dagens match mot Räppe GoIF. 
 
Vi tackar båda dessa unga herrar för allt de gjort för Nybro IF och hälsar dem varmt välkomna tillbaks när de har studerat färdigt! Jag vet inte vad man kan ge dessa två föreningsmänniskor för något som skulle vara i närheten av vad de är värda, så det blev lite choklad och en blomma. 
 
Och vi hittar nog några nya spelare som kan ersätta er på planen, men att ersätta er i omklädningsrummet är en omöjlig uppgift. Ni har varit till nytta för oss i Nybro IF bara genom er närvaro, era värderingar, er föreningskänsla, er godhet, er känsla för klubbmärket Nybro IF, er välvilja att hjälpa till när det behövs, er personlighet. 
 
Jag tackar er båda på detta sätt och framför här mitt varmaste och djupaste tack för allt ni gjort för världens bästa förening, Nybro IF. 
 
TACK och lycka till. 
 
Och jag hoppas att jag får vara med om er återkomst till Nybro IF när ni är färdiga med era studier :) 
 
Jag är idag en lite ledsen sportchef, men samtidigt en stolt sådan som har fått arbeta tillsammans med två härliga spelare och personligheter som er båda.  
 
Patrik
 

RSS 2.0