Nu närmar vi oss premiären...

Tiden går fort, och då framförallt då det är långt mellan inläggen här. Men det kommer att bli ändring på detta snart, då några i laget har fått i uppgift att liva upp den, skall bli intressant. 
 
A-laget har nu spelat 3 träningsmatcher sen sist. Det blev först seger mot Trekanten med 3-0, detta efter att några av våra spelare var griniga på några av Trekets spelare som de tyckte spelade smutsigt! 
Det var väl inget jag la märke till, däremot så la jag märke till när vårt nyförvärv från Älmeboda låg ner och tog sig för knäet...... Och prognoserna är inte goda än så länge tyvärr.  
 
Därefter så vann vi mot ett obesegrat Lindsdal med 1-0, efter en nick i mål av nyförvärvet Marcus Fransson på hörna. Här gör vi en riktigt bra första halvlek, och en lite sämre andra. Men det viktiga var att vi var stabila, det är väl ändå det viktigaste om man skall lyckas! 
 
Och i fredags så vann vi även mot ett piggt Hovshaga med 3-2. Matchen var väl sådär, helt väntat men det blir lätt så. Vi släpper in en hörna och en straff i slutet, men det var Hovshaga värda tycker jag. 
 
Och nästa helg väntar match mot laget vi har i premiären, Älmeboda/L. Det skall bli en intressant match, och vi får se vilken elva ledarna ställer upp med då. Är det rotation och kolla mer spelare? Eller är det dax att sätta startelvan? 
 
I helgen har det varit både inkilning och det årliga årsmötet. Lördagen gick bra har jag hört, och det var roligt att så många av spelarna stannade kvar på årsmötet efter era aktiviteter på förmiddagen inför Stockholmsresan. 
Tack till alla närvarande. 
 
Nu får den nya styrelsen fortsätta att arbeta för en bättre organisation, ekonomi och engagemang i Nybro IF, svårt men inte omöjligt. Och nu på lördag har vi en inspirationsdag där vi skall inspirera och inspireras av varandra. Vi hoppas på bra uppslutning av alla våra fantastiska ungdomsledare. 
 
Patrik

RSS 2.0