Uppstarten närmar sig!

Igår började en "vanlig" träningsvecka där vi avslutar den med mötet med Asarum på söndag. Den matchen tror jag blir den tuffaste att vinna som vi har under året, så fast vi lyckades besegra dem i vårens sista match så tror jag det blir tufft att lyckas med det igen, men det är det som gör det så intressant. 
 
Det som hänt i truppen är ju att Jesper Petersson lämnade oss för att spela i Gullabo/Gullaboås, och att vi har fått in vår "gamle" mittback Victor Crantz från Madesjö i truppen. Victor har varit skadad i sin fot men har under förra veckan gjort sina första riktiga träningar med laget, och han spelade även en halvlek mot Alstermo i torsdags. 
 
Vår huvudtränare Festim Pasho sitter just nu i bilen hem från Mariehamn där han varit och hälsat på Emil Andersson under helgen. Det var mycket fint där hälsar han, samtidigt som det var mycket trevligt att träffa Empoo igen. Mr Andersson har gjort mycket bra ifrån sig och har spelat de flesta matcherna från start i Finska ligan, och han är en bra ambassadör för både oss i Nybro IF som för Lessebo GoIF. 
 
Jag vill också hälsa alla varmt välkomna till Victoriavallen söndag den 18 augusti då vi nu skall genomföra årets "Fotbollens Dag" med många aktiviteter och fler ungdomsmatcher. 
 
Patrik

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0