Nya insatser, sponsorträffar & avstängningar!

Nu väntas det ju en ny match för vårt än så länge svajiga A-lag, då vi än så länge har spelat på en bra nivå varannan match, för att däremellan vara långt nere på prestationskurvan. Men, jag och många med mig hoppas här på ett trendbrott, vilket då skulle innebära att vi gör en bra insats i hemmamatchen mot FK Älmeboda/L på söndag. 
 
Men idag är det ju självaste nationaldagen, som vi diskuterade lite på mitt kontor häromdagen. Och då hur det mest självklara i Sverige har blivit något inte så självklart! För att gå med en Svensk flagga och heja är ju numera inte förknippat med att man hejar på sitt land utan då är man istället främlingsfientlig! Kan nån förklara för mig hur det har blivit så egentligen? 
 
Men denna röda dag har ju ställt till det lite, dels så hade vi på lördag tänkt hålla en målvaktsträning för alla våra ungdomsmålvakter, men vi fick ställa in då det inte var många hemma. För är det långhelg så åker ju många bort, men vi hade också några återbud pga skada och sjukdom också. Vi planerar för en ny dag med detta mycket goda initiativ från vår målvaktstränare Alexandros Postanidis, och vi återkommer med en ny tid. 
 
Och det andra problemet vi denna helg stött på är vår uppstart av "Sponsorträff" på Victoriavallen under matchdagar. Här kommer vi från nu att bjuda in våra sponsorer för att dels träffas, äta en matbit med goda drycker, lyssna på tränarens tankar inför matchen samt lite annat smått och gott. 
Och denna premiär är det även bortalagets tränare uppbjuden för att redogöra för sitt lags tankar och funderingar, och det är vår gamle tränare Mikael Andersson som kommer upp till oss. 
 
Men det har varit svårt för oss att få tag i några som inte har rest bort över helgen och inte kommer hem till vår uppstart kl 15.30. Men många sponsorer var mycket intresserade och glada över denna inbjudan, men vi bokar in alla under höstens matcher istället. Men för de som kommer får nu också chansen att fråga den avstängde huvudtränaren Festim Pasho om hur han lyckades med den bedriften :) 
 
Och för de företagen som kommer till oss på söndag kommer också att få se ett nytt ansikte i vår Nybro IF familj, vilket vi kommer att redovisa vid ett senare tillfälle. 
 
Vi ses väl på Victoriavallen? 
 
Patrik
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0