Inomhussäsongen har startat....

Imorgon är det dax att starta upp årets inomhussäsong i och med att vi deltar i Sigfridscupen. Vi har som brukligt är valt att ställa upp med ett lag från Ungdomsgruppen med lite förstärkningar från a-laget. 
 
Förra året var vi i final mot Flygsfors/G där vi förlorade rättvist. I år ser vi på papperet lite tunnare ut, där spelarna från A-laget i år blir Kalle Franzén som skall stå i mål (skotträdd!), Razgar Eliassi och nyförvärvet Karwan Delashob.
 
Efter det så blir det Annandagscupen, vår egna Nyårscup, Nybro Open och senare Årydcupen. kanske tillkommer det någon cup till, vad vet jag, allt kan hända. Men jag tror det för vissa spelare är ett välkommet avbrott i mängdträningen vi annars bedriver, medans vissa andra mest tycker det är pest och pina :))
 
I arbetet med A-lagets tupp så går vi nu varsamt fram och tar en extra noggrann tid till att försöka analysera om vad som är bäst för vår trupp. Men vi hoppas inom kort att snart återkomma med hur de sista pusselbitarna i vår trupp ser ut. Men redan nu känns det som en bra trupp som skall kunna hävda sig bra i nästa års Div.3! 
 
Patrik
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0