Novembervila!

Vi har efter en hektisk höst nu gått in i en viloperiod som vi inte har tagit innan! Vi brukar träna, träna och träna året om. Men efter att både ledare och tränare haft lite analyserande möten om säsongen 2013 så har vi bestämt att försöka ändra på en del saker. 
 
Däribland är det att försöka flytta fram vår period där vi varit starkast under de sista två åren så vi får mer nytta av den i serien istället för i träningsmatcherna! Sen får vi se om vi lyckas med det eller om det bara bli värre? 
 
Planeringen inför nästa säsong är i full gång, och vi har pga lite avhopp och andra frågetecken bestämt oss för att vi i år går lite saktare fram i trupparbetet. Men det känns ändå som att vi kommer att få en bra trupp som kan sikta mot högre mål under nästa säsong! 
 
Sen hoppas vi på att det blir många lag till alla våra inomhuscuper Bigso Box, Nyårscupen samt Kährs Nybro Open. Ni är alla varmt välkomna att antingen spela eller komma och titta på. 
 
Följ oss på hemsidan och var med om de senaste nyheterna, där vi senast ikväll fick klart med en av våra viktigaste spelare från förra året. 
 
Patrik 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0