Två mycket tråkiga besked.......

Vi brukar ju oftast bara få läsa om allt positivt som händer i alla klubbar, vilka nyförvärv som kommer och mycket annat. Men ibland så måste man ju även meddela att det är någon som slutar i föreningen. Och ibland är det spelaren som slutar, och ibland är det föreningen som inte vill förlänga. 
 
Men ibland så blir det lite extra speciellt, precis som när vi nu tappar två gamla trotjänare som har varit i Nybro IF under lång tid. Rasmus Johansson har alltid tillhört Nybro IF, men kommer nu att flytta till Uppsala och satsa på studier under 5 år. 
 
Sen har vi den omåttligt populäre och omtyckte David Evaldsson som har varit i föreningen under 9 år och räknas in bland veteranerna fast han bara är 24 år! Och även David har tagit sitt beslut att sluta i Nybro IF pga sina studier i Växjö som tar för mycket tid och kraft, vilket gör det svårt att kombinera med att spela fotboll i Nybro IF. 
 
 
Här ser vi de två Nybro IF "veteranerna" innan dagens match mot Räppe GoIF. 
 
Vi tackar båda dessa unga herrar för allt de gjort för Nybro IF och hälsar dem varmt välkomna tillbaks när de har studerat färdigt! Jag vet inte vad man kan ge dessa två föreningsmänniskor för något som skulle vara i närheten av vad de är värda, så det blev lite choklad och en blomma. 
 
Och vi hittar nog några nya spelare som kan ersätta er på planen, men att ersätta er i omklädningsrummet är en omöjlig uppgift. Ni har varit till nytta för oss i Nybro IF bara genom er närvaro, era värderingar, er föreningskänsla, er godhet, er känsla för klubbmärket Nybro IF, er välvilja att hjälpa till när det behövs, er personlighet. 
 
Jag tackar er båda på detta sätt och framför här mitt varmaste och djupaste tack för allt ni gjort för världens bästa förening, Nybro IF. 
 
TACK och lycka till. 
 
Och jag hoppas att jag får vara med om er återkomst till Nybro IF när ni är färdiga med era studier :) 
 
Jag är idag en lite ledsen sportchef, men samtidigt en stolt sådan som har fått arbeta tillsammans med två härliga spelare och personligheter som er båda.  
 
Patrik
 

Kommentarer
Postat av: Tony

Väldigt fint skrivet Patrik och ett bevis på att ni i Nybro IF uppskattar individer som har givit Nybro IF någonting.
Lycka till i fortsättningen både Rasmus och David men även NIF.

2013-10-05 @ 22:11:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0