Status Kährs Nybro Open 2015....

Jag la precis ut så att alla kan se hur många lag som har anmält sig till Kährs Nybro Open 2015. Och det är ovanligt många lag som vi denna gång inte behöver påminna, men kommunlagen som så gott som alltid har deltagit får vi alltid påminna lite :) 
 
Ingemar Crantz Cup siktade vi på att ha 12 lag i, och detta är en klass där vi ändrat lite från vart år. Först var det många som retade sig på det gamla namnet "Elitklass" när det inte var några elitlag med längre, det gjorde vi. 
Sen var det klagomål från de starkare lagen på att det var för långa dagar, då kortade vi förra året ner det, och då fick vi höra att det var dåligt då det bara var 4 lag med och alla gick vidare..... 
Så i år så går vi tillbaks till en lite större klass då vi tagit med Div.4 Elitlagen här..... 
Sen får vi se vad det blir för klagomål denna gången... 
 
Damklassen har det tidigare varit klagomål på att de fick spela mitt på fredagen, men det har vi tagit bort och spelar nu torsdag och fredag kväll. Sen har jag full förståelse för klagomålen att den är lite ojämn, men vi vill ju ha med alla lagen, så det är svårt att göra något åt det. 
Det som är positivt är ju att IFK Kalmar kommer med ett yngre lag i år samtidigt som Madesjö har tappat lite spelare. Det borde ju göra årets damklass lite intressantare. 
 
Länsturneringen är den klassen som alltid fylls först, och så även i år. Där har vi just nu bara 1 plats kvar att fylla. 
Vi väntar spänt på vilka som tar den sista platsen där! 
 
Kommun är ju kommun, det är huvudklassen som är det populäraste och som drar mest folk. Där brukar alla lagen vara med, och vi hoppas att Alsterbro/K, Orrefors, Pukeberg och Örsjö väljer att anmäla sig så vi får en fulltagit klass.
Där tar ju Alsjöholm tillbaks sin plats efter Höken som fyllde den sista platsen förra året.
Och sen har vi Trekanten som ofta har fått vara det 12:e laget för att det skall bli jämnt, och så blir det också denna gång.
 
 
2014 år så vann ju Nybro IF U kommunklassen efter att ha slagit Trekantens IF i finalen.....
 
Varmt välkomna till Victoriahallen 8-11 januari 2015. 
 
OBS detta år kommer all ingång för både publik och lag att ske vid den nya ingången. 
 
Patrik
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0