Kährs Nybro Open dag 1

Efter första kvällen av Kährs Nybro Open så kan man väl säga att det gick sådär. Första matchen så var tidtagningen felinställd, så det tjöt slutsignal efter 90 sek under hela första matchen! Och det var ingen i hallen som kunde åtgärda detta, men vi ringde in Christian Johansson som expert och han fixade som tur var till detta mycket irriterande problem.
 
Utöver det så var ljudet i mikrofonen så dåligt så det var knappt hörbart vad speakern sa, och runt kl 23.00 så la ljudet av helt och hållet de sista matcherna och det kunde inte informeras något överhuvudtaget! 
Men jag har under morgonen fått informationen att vi för att få bättre ljud måste hålla mikrofonen på ett visst sätt, så vi får testa detta under kvällen. 
 
Det är väl inte så man ville inleda årets cup, men vi kan bara hoppas att vi till kvällens matcher får till ett bättre ljud. Jag har precis varit inne i ishallen och skurat av golvet på läktaren, då det var ett antal halvfulla kaffemuggar som rann ut och måste torkas bort. Annars var den nya läktaren mycket lättare att städa, så det behövdes bara lite över en timmes städning för mig inatt.
 
Angående fotbollen i damklassen så gick både Madesjös lag 1 och Emmaboda IS vidare utan förluster, vilket väl var enligt förhanstipsen som det pratades om innan. Men kvällens grupp blir ju ganska avsevärt mycket tuffare, på papperet iaf. Detta då Madesjö lag 2 (men egentligen lag 1) spelar tillsammans med toppseedade IFK Kalmar i samma grupp som ett väldigt framgångsrikt Färjestaden som redan vunnit 3 inomhuscuper i vinter, samt Team Södermöre. Där blir det tuffare att ta sig vidare! 
 
I kommunturneringen så gick vår samarbetsförening Trekantens IF vidare med tre imponerande segrar, men marginalerna är små i idrotten. Detta blev vi påminnda om när Flygsfors/G ledde med 2-0 mot Trekanten med 5 min kvar, men Trekanten vände och vann med 3-2! Trekanten fick en positiv boost medans Flygsfors/G fick en negativ. Det är svårt att ändra på, har man lite medgång så blir allt lätt.
 
Men Trekanten spelade framförallt fotboll, de rullade bollen och försöker metodiskt ta sig fram till målchanser, vilket är nog så viktigt för våra utlånade spelare då det är den prioriteringen vi vill ha med vår fotboll.
Örsjö IF gick ju också vidare, vilket de har gjort som en trevlig vana att göra under vinterns cupspelande.
Flygsfors/G gick ju som vanligt i vinter inte vidare, inget elakt men det är förvånande att ett lag som nästan alltid är med och tampas om slutsegern i nästan alla cuper de ställt upp i de sista vintrarna inte lyckas med någonting i vinter! Men så är det bara ibland, det är tungt, tråkigt och jobbigt att vara i den trenden.
 
Poplaget Hökens FF lyckades inte skapa något tryck i hallen, de var lite för svaga i år, tyvärr, men det var ändå roligt att de ställde upp. Och vi hoppas väl att de även spelar serien till våren. 
Sen att jag tyckte att domarna skulle ha visat ut några av deras spelare var enligt mig inte bra, för få man sparka ner en motståndare på det viset som hände igår, då kan det både bli skador samtidigt som det blir prat när någon annan blir utvisad för en mindre företeelse. 
 
Och så var det fotbollen, här har ni en bild på en fotboll jag hittade igår. Bilden är lite mystiskt mörk, men är det någon som ser något konstigt med den? Oliver Bergman kanske blir glad iaf :) 
 
 
 
Patrik
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0