Kährs Nybro Energi Open 2016 (Del 2) Öppna klassen

Och så var det fotbollen också, då jag i fredags bara skrev om själva arrangemanget som sådant. 
 
Vi hade ju återigen ändrat lite i spelschemat, och det vi ändrat nästan varje år är ju i Damklassen, då vi ena året spelat färdigt med finalen redan på fredagnatten, då vi fick klagomål att dem inte ville åka och spela finalpasset på söndagen. Men då vi lyssnat och ändrat så dem slipper detta så blev det ju några andra som klagade på att vi spelade damfinalen så sent en fredagnatt! Det kvittar hur man gör ibland, men 2016 så hade vi finalpass för alla utom den Öppna klassen som spelade färdigt på lördagnatten.
 
Öppna klassen:
 
här tippade jag att Mycket Gutt FF skulle försvara sin titel från 2014, men där fick jag fel då det istället vanns i stor stil av Team Eliassi. Men vi tar det från början:
 
Grupp A vanns av Team Eliassi på full pott, 9 poäng, 2:a kom Tellus FF, ett lag som jag inte hade full koll på, men som överraskade stort och i gruppen tog 6 fina poäng. 3:a kom Cute i kostym, som bestod av gamla Ängö spelare (blandat med några yngre såg det ut som). 
Sist i gruppen kom Nybro IF som bestod av våra 01-killar, de ställde upp utan tvekan när de fick frågan, och de gjorde vad de kunde men räckte inte till riktigt. 
Att notera, det var härligt att se Team Eliassi bjuda vårt unga lag på några mål i sista gruppspelsmatchen, framförallt då sista målet gav många applåder från läktarhåll, bra gjort. 
 
Grupp B vanns ju planenligt av Mycket Gutt FF, också med full pott. 2:a med 6 poäng kom ett blandat Flygsforslag, vilket jag tycker var starkt gjort av dem. 3:a kom min moderklubb Skruvs IF, dem gick inte vidare, men dem gjorde en bra insats och spelade rätt bra faktiskt. Sist i denna grupp kom SHKHS Ilirida med Festim Pasho i spetsen (tänkt som spets :)), dem gjorde vad de kunde men det blev inga poäng. 
 
Slutspelet gick som så att Team Eliassi slog Flygsfors/G med 5-2, och Mycket Gutt vann över Tellus FF med 2-1. Vilket då gav drömfinal, som sen Team eliassi överaskande lätt vann med 5-2.  
Henrik Rydström skrev bra om turneringens Öppna klass på Aftonbladet, läs gärna den här
 
 
 
Grattis säger vi till Team Eliassi. 
 
 
 
mmm
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0