Inför derbyt mot IFK Berga

Efter gårdagens lite sura uttåg ur Smålandscupen så är det nu dax att ladda om batterierna till söndagens derbydrabbning med IFK Berga. Vi själva har ju gått som tåget i höst med 5 raka segrar innan vi i helgen "bara" spelade oavgjort mot Växjö BK, medans IFK Berga i samma matcher tagit 3 segrar, 2 oavgjorda och 1 förlust.
Och enligt mina beräkningar så är vi båda de två formstarkaste lagen i serien! 
 
Och serien har tätat till sig lite under Asarum och Berga som hela tiden legat i toppen, detta då både vi, Myresjö/Vetlanda och Moheda har knaprat in på de båda. 
Så tabellen ser onekligen lite intressant ut, och vi hoppas väl att den förblir så under hela hösten. 
 
Asarums IF FK   16     11      3       2      43 - 17     +26      36   
IFK Berga   16   10    3    3   41 - 19   +22    33
Myresjö/ Vetlanda FK       16    8    5    3   31 - 15   +16    29
Nybro IF   16    9    1    6   28 - 26    +2    28
Moheda IF   16    7    6    3   23 - 18    +5    27
 
Och helgens omgång har ju några matcher som är mer intressanta än andra, tex så har vi matcherna:
 
Lördag  kl. 15.00  Asarum - Älmeboda/L 
Söndag kl. 17.00  Nybro IF - IFK Berga
Måndag kl. 18.00  Moheda - Myresjö/Vetlanda 
 
Så vi önskar alla varmt välkomna till Victoriavallen kl 17.00 på söndag. 
 
Patrik
 
 
 

En hedersam förlust i semifinalen...

Vi tog matchen till förlängning, men där tog det roliga slut och vi är nu ute ur smålandscupen. Läs referat om en stund på hemsidan. Men vi gjorde en mycket bra prestation, och kunde lätt ha vunnit efter ordinarie tid. 
 
 
 
Men vi blev bästa Div.3 lag och vi har kvalat in till nästa års Svenska Cup. Och där har vi en motståndare framför omgången där de Allsvenska lagen går in. Min dröm är ju att klara första matchen och sen få IFK Göteborg hemma på Victoriavallen. Drömmen är iaf väldigt mycket närmare nu..... 
 
 
 
Men nu sitter vi i bussen och sörjer förlusten, men från att vi vaknar imporgon så laddar vi om batterierna inför söndagens derby mot IFK Berga. Välkomna till Victoriavallen kl 17.00 på söndag! 
 
 
 
Patrik

Framme i Husqvarna....

Nu sitter jag i bussen och väntar på kvällens semifinal i Smålandscupen som spelas mot laget som leder sin Div.1 serie, Husqvarna FF. 
 
Vi hade ju hoppats på en enda hemmamatch i cupen, men än så länge så har vi bara fått spela borta. Men samtidigt så har det ju gått bra, så vi hoppas väl att trenden håller i sig. 
 
I den andra semifinalen så spelar Oskarshamns AIK mot Myresjö/Vetlanda, så vi hoppas på att få möta någon av dem i finalen!! 
 
Nu går vi in och hejar på Nybro IF :)) 
 
Patrik

Alla är välkomna till Fotbollens Dag på söndag!

 
 

RSS 2.0