Trevligheter, miss och barn

Första "rediga" träningsveckan har sätt bra ut. Vi var lediga i måndags efter Nybro Open för att sedan träna 4 dagar i sträck. Efter fredagens träning så var spelarna värda ledigheten under helgen. Sakta men säkert börjar bitarna att falla på plats. Dock så återstår det mycket kvar. Spelarna har visat en mycket bra inställning under träningarna och det är en förutsättning för den ständiga utvecklingen

Ikväll (lördag) anordnades den årliga Nybro Open festen. Det var trevligt och några från laget hade hittat dit, blandat med personer som har en stark Nybro IF anknytning. Kvällen som sådan bjöd på god mat, bra mingel och ett lotteri som bjöd på fina priser. Bordet där större delen av styrelsen satt, blev det framgångsrikaste bordet, sätt till antal vinster på lotteriet. Vissa menade på att det var "riggat" med andra fastslog att har man tur i spel så har man otur i kärlek och tvärtom :) Vårt senaste tillskott i truppen (Mange Hansson) var den ende från laget som vann, en chokladask. Tillsammans med sin sambo (Anna) bestämde dem kvikt att den skulle ges bort som en present, när det väl var dags.

Veckan som kommer innebär 6 träningar totalt. Alla kommer inte att träna alla 6 träningar, men några kommer säkert att göra det. 

Det har på senare tid också skapats en rutin efter träningarna, nämligen basta bastu. Mycket trevlig grej, där diskussionerna kan variera väldigt mycket om allt. 

- Tisdagens träning var bra!
- Onsdagens träning var GRYM!
- Torsdagens träning var bra och halt!
- Fredagens träning var grym(t) bra!

Slutligen vill jag avsluta med en liten sak som vi har missat. Musa som är vår lagledare, var också med och både la in Nybro Open mattan men också drog bort den. Musa skämmer bort oss väldigt mycket och många gånger känns det som en självklarthet att saker och ting bara fixas. Här gör Musa ett bra jobb i det tysta och vi är väldigt dåliga på att berömma det, för uppskatta det, det gör vi. BRA JOBBAT OCH FORTSÄTT SÅ MUSA!

Alvin 10 månader, har inte somnat än. Det blir till att köra "fem små apor hoppade i sängen" ett tag till. Om det inte går så får hans mor ta över.   


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0