Provträning!

Nu har Falkenberg återigen bjudit in Emil Andersson till att träna med dem under torsdag och fredag. Vilket vi inte har något emot, då vi aldrig vill stå i vägen för en spelare som tar ett steg i sin egna utveckling. Sen var det äntligen dax att vi har en spelare som prövar sin fortsatta utveckling i en förening högre upp i seriesystemet!
Det har ju mest varit åt andra hållet under året annars :)
.
Och det Falkenberg gör, att bjuda in spelare till träning är ju något även vi vill genomföra, men vet från tidigare år att det då fått mycket negativa reaktioner från de föreningar det gällt. Hur det blir med det får vi väl avvakta och se.
Vi har själva efter många avhopp både fått flytta upp spelare från pojkallsvenskatruppen, samt haft tur med spelare som själva valt att söka sig till oss. Och även den omtalade affären med Gerhardsson som var ledig var intresserad av en nysatsning hos oss har ju räddat oss när vi även fick ett avhopp på målvaktssidan.
.
Och till vår höststart så kommer det två unga killar (18 år) från Smedby BoIK att träna vissa träningar med oss. Det är Jesper Petersson och Carl Söderström som vill öka sin träningsdos. Men här var det inga problem från Smedbys håll, de har ju inte råd att tappa några spelare nu pga för liten spelartrupp, men de var helt med på att de fick komma och träna med oss lite under hösten. Vi tackar Smedby för det och önskar Jesper och Carl varmt välkomna till den utlovat tuffa höststarten :) (Gitselov har varnat spelarna för att komma dåligt förberedda).
.
Vi startar på måndag kl 18.00, och första veckan är det träning 6 dagar i sträck måndag till lördag. Söndag vila, måndag träning, tisdag match mot Karlshamn, onsdag torsdag träning, fredag vila, lördag match mot Karlskrona. Därefter är det normal träningsvecka, varmt välkomna säger vi till alla spelare!
Tränarna från pojkallsvenskan kommer att vara med Gitselov under uppstarten, då vår käre "kompisbloggare" som vanligt tagit ut en alldeles för lång semester i år igen :)
.
Patrik Berg

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0