Semesteridiot!

Semester på tapeten återigen, ja det får väl bli så, igen! Mr Paso har ju hört av sig från sin ”påtvingade” semester! Och återigen så har han uttalat sig om vad han skall göra, vilket jag tyvärr har börjat få dålig erfarenhet av :) Mr Paso har förvandlats till en man att INTE ALLTID kunna lita på längre! Sen att det ändå är den människa som utför sina åtaganden inom vår förening på ett av de bästa sätt, vilket väl ändå säger att han är en bra föreningsmänniska :) O.B.S Ironi !!

 

Semestern för en Nybro IF spelare är kort, mycket kort, men vill man bli bra och utvecklas inom idrottens värld så kan man nog inte ha 3-4 veckors semester från sin idrott. Då är ju all träning man lagt ner under hela vintern förgäves. Och det går ju heller inte att helt vila under sin semester, utan den måste ju vara aktiv, om man nu vill någonting med sin fotboll förstås!

De som däremot endast har sin idrott som en liten hobby kan mycket väl ha en 3-4 veckors sommarsemester, eller ännu mer vad jag hört vissa föreningar har!

 

Semester är ju ändå något de allra flesta människor behöver, om inte för att vila upp sin kropp efter 11 månaders knegande, så åtminstone för att bara få komma bort från sin dagliga tillvaro. Sen finns det ju faktiskt dem som inte behöver ta så mycket semester, det finns ju faktiskt människor som tycker om det de gör under 11 månader och önskar göra samma sak under den 12 månaden också! Men risken är väl då att klassas som idiot, som en som har problem, och lite andra fina utnämningar! Och ibland skall alla tänka på sig själv och sin ”intrigitet”, medans man ibland kallas idiot då man inte gör precis som alla andra gör!

 

Patrik Berg


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0