Semester?

Semester, eller vad man nu kan kalla det vi har råkat ut för här nere i Thailand, är på väg att bli något alldeles speciellt. Vi läste just på nätet om att Thailand är drabbat av den värsta ovädersperioden på 10 år! Min sollängtande familj fick uppleva 4 dagar med solsken, därefter har det regnat lite, regnat mer, blåst lite, blåst ännu mer, o nu är det allt på en gång! Efter att ha gått 200 meter för att äta middag, med en poncho över kroppen och ett paraply över huvudet, så är vi alla precis genomblöta. Se bild:

Och vad väntar oss på rummet, jo att det som börjat som ett litet droppande från taket nu övergått till en jämn konstant nederbörd, så nu räcker inte våra handdukar till längre! Se bild:

Det är vid såna här tillfällen man prövas som människa! Men i detta fallet så är det ju mest min stackars familj som utsätts på prövning. För som Nybro IF’s fd tränare Micke A sa: inte kan man ringa ner till Berg och reta han heller! För han vill ju åka hem den idioten! Ja han sa kanske inte idiot direkt, men han har ju rätt i att jag inte heller i detta fall kan kallas normal! För det jag tänker mest på nu är att få komma hem och börja arbeta med och för Nybro IF igen. Där väntar mycket jobb, vissa mycket trevliga, men även vissa tråkiga samtal väntar, men det är väl precis som det ska vara?

Och vad hände precis när man tror att allt är på botten (för familjen9, jo strömmen gick! Men vad gör det, snart får man ju arbeta med Nybro IF igen :)

Först får väl mr Paso försöka stå till svars för alla sina handlingar han gjort under 14 dagar som boss :)

Patrik Berg


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0