Prioritering

Vi har ständigt envisats eller övertygats, vilket man vill, att vi strävar efter prestation och inte resultat. Parallellt med detta så har vi haft en målsättning att även nästa år spela i division 3. Hur ska man värdera, tänka, besluta och utföra är en svår sak hos oss ledare, när det gäller vår vilja och mål. Man måste vinna matcher för att klara målet, samtidigt vill man involvera alla i vårt kollektiv till att klara av våran vilja, nämligen att ständigt utvecklas. Detta har varit tufft, samtidigt har det inneburit en ständigt utveckling för oss ledare, i form av hur vi har valt för hur vi handlar. Träning efter träning, vecka efter vecka.

Nu står vi här, med en målsättningen som vi tillsammans har uppnått. Och den andra biten, att ständigt utvecklas, den kvarstår. Man kan tro att vi nu sitter i en rätt behaglig sits och kan bara "spela av" säsongen. Detta är dock inte sant. För att, som vi vill, ständigt utvecklas, så måste man ha viljan och våga anta sig utmaningar. Man utvecklas ju som mest när man utmanar sig själv.

Då föreningen hade som målsättning att även 2012 spela division 3 fotboll och man tyckte även att steget upp till division 2 inte ska ske nästa år, så har vi den senaste tiden fått många frågor kring hur vi ska hantera en eventuell kvalplats, till just div 2. Jag kan kort konstaterar en sak, som jag tror både styrelse och sportchef står bakom, att vi kommer aldrig att tacka nej till en sportslig framgång. Oavsett vad det blir så kan man fortfarande utvecklas, om man har viljan. Att det sedan blir tuffare för oss att redan nästa år spela i division 2 råder det ingen som helst tvivel kring. Vi har påbörjat en process, vägen att fullfölja vår process kommer att stötta på större hinder i division 2, och det har att göra med många faktorer. Vill också poängtera att spel i division 3 inte automatisk underlättar vår process. Men tidsmässigt hade spel i div 3 2012 varit ett bra steg för oss. Lika självklart som detta är för oss, lika självklart vill vi fortsätta värdesätta prestationen i dem återstående 4 matcherna, och ännu självklarare är det att vi vill vinna dessa.

Festim

OBSMed risk för stavfel i texten 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0