Hösten har rullat igång!

När man väl kommit igång med höstens matcher så går det snabbt, då denna andra del av säsongen bara är ca 2 månader lång! Till skillnad för den första delen av säsongen är desto längre (mellan 6-7 månader). 
Så det gäller att vara med när allting avgörs, vare sig man är i toppen, mitten eller i de nedre farliga regionerna. 
 
Själva så har vi startat upp med 1-1-1 i höst, en bra 1-0 seger, en mycket tung 0-1 förlust, och så i fredags en bra 2-2 match mot Berga. Bra i den benämningen att det var starkt av oss att ta poäng mot ett Berga som besitter en mycket bred och bra trupp med bra spelare. 
Har haft en intensiv debatt med huvudtränaren om värderingar, bedömningar och känslor, och det är fascinerande hur små små saker kan sluta i så stora olikheter i känslor och bedömningar! Och detta är inte menat i någon negativ mening, utan bara i positivt utvecklande meningsutbyte, eller hur mr Pasho :) 
 
Vi (mr Pasho och jag framförallt) får ofta höra kritik från Kalmarhåll hur dålig trupp vi har i Nybro IF, och det måste ju då vara en fantastisk prestation av oss att då ändå kunna ta poäng av det i våras uppskrivna "Real Berga"? Samtidigt är det väldigt tacksamt att slå ur underläge, att inte vara några favoriter, så ur den synvinkeln så har vi en mycket tacksammare arbetssituation än vad tex Oskarshamn, Lindsdal och Berga har. Men samtidigt så vill ju även vi upp till en högre mer krävande nivå!  
 
Men samtidigt så är det ju en uttalad målsättning av oss i Nybro IF att vi vill till en början ta oss tillbaks till Div.2, sen är ju frågan om hur och när vi har/får möjligheten till det! Vi har ju en del saker att utveckla och förbättra innan vi känner oss redo för att göra en uttalad satsning på att vi vill gå upp i Div.2, men vi gör allt vi kan för att så snabbt som möjligt nå dit.
 
Sen tror ju vissa att det är så enkelt, men det tycker i alla fall inte vi att det är. Men målsättningen måste alltid finnas inom föreningen, annars stagnerar allting. Man måste arbeta för att bara behålla sin nuvarande status, men förhoppningsvis så kommer vi att inom kort att presentera något som vi tror mycket på. 
Men först gäller det för A-laget att inkassera några poäng till som gör att vi först och främst får behålla vår Div.3 status. Och närmast väntar två hemmamatcher mot Lindö FF och IK Östria Lambohov. 
 
Patrik
  

Kommentarer
Postat av: Erik

Patrik nybro spelar i div 5,räkna allsvenskan,superettan osv...

2012-09-02 @ 11:47:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0