Ett efterlängtat "Sommarlov"

Här sitter man nu och har tre veckors "semester" framför sig. Men då jag är en av dem som har väldigt svårt att bara koppla bort allt så har jag ju förmånen att ha 3 jobb där man inte behöver/kan ta en helt ledig semester. 
 
Min sotarfirma måste ju skötas under semestern, buda lite och göra klart skattedeklarationen inför momsen den 12:e är på agendan där. Shell förväntar sig nog att även där skall det lämnas in en fullständig månadsrapport för maj månads moms, och sist men inte minst så är det mycket att planera i Nybro IF nu.
 
Men jag trivs rätt bra med att ha det så, och då menar jag särskilt med Nybro IF. Jag vill alltid göra mer för att det ska vara en utveckling i det vi gör, och jag tycker vi har en lång väg att gå innan jag känner man ka en helt ledig semester. Men det är samtidigt väldigt stimulerande att allt kan utvecklas, allt kan bli bättre. Och det blir det oftast bara man har tiden att lägga på varje projekt. 
 
Just nu så funderar jag på hur och var jag tycker vi skall lägga de resurser med arbetsgrupper spm styrelsen håller på att ta fram. Var är det störst behov, och var fungerar det godkänt och kan vänta på att organisares om. 
Det är nog en personlig fråga, där jag tycker det behövs läggas kraft tycker nog någon annan att det inte behövs. 
Men jag skall fundera på var jag lägger min röst på iaf. 
 
Annars är det närmast på Nybro IF agendan att försöka utöka vår sportgrupp med en mycket kompetent medarbetare, dela ut Fotbollsskolematerialet som kommit, bjuda in några spelare för träning och ev match under juli. boka höstens resor, hjälpa till med Fotbollens Dag (söndag 18 august), planera individuella samtal med spelare och ledare, fundera över nästa års upplägg och struktur, Fotbollsgalan (15 nov?), Bigso Box, Nyårscupen & så lite Nybro Open. 
 
Med förhoppningar om att alla får en varm & solig semester. 
 
Patrik
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0