Presentation "NIF Old Stars"

Och så måste vi väl presentera lite av de lagen som nog inte många vet så mycket om i den "Öppna" klassen i årets upplaga av Kährs Nybro Open
 
Och vi börjar med NIF Old Stars, som är ett hopplock av gamla Nybro IF spelare från när och fjärran. 
 
Jag tog och ringde upp den informelle ledaren (vad jag hört iaf) Anton Allansson som hade följande att säga:
 
Vilka är NIF Old Stars? 
- Vi är ett kompisgäng som under en kväll fick frågan av Philip Rosqvist om vi inte kunde samla ihop ett gäng och spela i den Öppna klassen i Nybro Open, detta då det saknades ett lag där. Och vi tände väl allihop på det, för det är faktiskt något vi har pratat om att göra något ihop när vi har träffats. Sagt och gjort så tackade vi ja! 
 
Vilka spelare är klara?  
- Vi saknar väl någon spelare till, för vi är nog i behov av några avbytare då vi av erfarenhet vet att Nybro Open är riktigt jobbigt. För ytorna är ju mycket större än i en sporthall, och spelar man på bortre kanten så har man ju kanske 20m bara till avbytarbåset! 
- Men vi har ju några viktiga kuggar klara, främst då målvakten Rickard Gerhardsson, och sen den stora "stjärnan" Robert Björklund! 
- Vi hade hoppats på att David Evaldsson skulle ställt upp, men tyvärr fick vi ett sent återbud från honom i dagarna, han hade nog behövts! 
 
 
 
Oj, det får jag ta upp med honom, att svika er så! Men ni tror ni får ihop tillräckligt med spelare? 
- Ja då, det löser sig alltid, men vi har ju några som vill kolla över sin fysiska status först, typ Rasmus Arvidsson somär lite orolig för sitt nyopererade korsband. Men vi kör med det vi får ihop. 
- Man kan väl säga att vi satsar stenhårt på att ha riktigt kul, detta är ju något vi pratat om. Och själv är det ju nog 6 år sen jag spelade Nybro Open, så jag längtar ju så förbaskat efter att det skall bli lördag morgon!
- Men vi har sagt att vi skall ta det seriöst när vi väl spelar, då skall vi göra vårt bästa, men samtidigt försöka bjuda på något extra kanske!
 
Vem skall leda laget? Eller coacha er när det hettar till i slutspelet? 
- Vi har två pappor (Kjell Allansson & Mats Björklund) som skall stå som ledare, sen om de får en syl i vädret av någon i vårt lag är ju en annan fråga :)
- Vi hade ju tänkt ha min bror Joel Allansson som coach, men tyvärr så är han på träningsläger med IFK Göteborg i Turkiet. 
 
 
 
- Men vi har ju en som alltid brukar försöka komma med små åsikter om hur vi skulle göra redan när jag spelade med honom, och vad jag hört så är ju Robert Björklund fortfarande likadan! 
 
 
 
 
- Och det är väl också han som borde gå i täten för vårt lag, då han var med och förde upp sitt IFK Berga i Division 2 nyss! 
- Och ryktet säger att mr Björklunds danssteg firade stora triumfer på Sandra under juldagskvällen! Så vi räknar kallt med att han snurrar upp alla som kommer mot honom även under lördagen som kommer!
 
- Vidare så har vi David Slättman som ansvarig för all media/press/intervjuer :) 
 
Det låter bra, ni är varmt välkomna och vi syns på lördag. 
Tack, det kan vi behöva, men vi siktar på att överraska många lag, på något sätt iaf :) 
  
Patrik Berg 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0