Och så var det återigen dax för en ung debutant...

Och så var det dax igen, att Nybro IF släpper fram en ung spelare i A-laget. Vi har under alla mina Nybro IF år fått höra att det inte håller att släppa fram så många unga spelare, men vi ser det istället som en självklarhet att släppa upp våra egna ungdomar från ungdomsgruppen. Och framförallt så blir det ofta ett bättre resultat när våra egna ungdomar flyttas upp till matcher med A-laget då de är tillräckligt bra tränade att klara av det.
 
För till matchen mot Växjö BK på söndag så blir det debut att vara med i truppen för 17-årige Joel Lundgren, och vi får väl vänta och se om det även blir ett inhopp i Div.3 för Joel!
 
 
 
 
Joel har spelat i Nybro IF under många år nu, och han har haft äran att alltid ha Anders Olsson som ledare vilket borgar för att spelaren är välutbildad. Joel har länge visat att han har rätt inställning och attityd till att komma långt i sin fotboll, och då inte minst under senaste tiden där spelarna i ungdomsgruppen fått visa sitt rätta jag! 
Och den spelaren som visat upp den bästa viljan och attityden är Joel i framkant, vilket vi är mycket glada för att nu kunna belöna med en plats i A-truppen till söndag. 
 
Och hela vår grund i Nybro IF vilar ju på att vi måste kunna ge våra ungdomar en bättre fotbollsutbildning så att de klarar sig bra när de flyttas upp till A-laget. Men det blir svårare för varje år som går, då många ungdomar inte har viljan att träna som vi gör. 
 
Vi säger lycka till Joel, och Anders sa att jag skulle skriva att om du kom in så skulle du visa upp "Crash & Bom" för alla på Victoriavallen :)  
Det blir något vi hoppas få beskåda mr Lundgren!  
 
Patrik

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0