Match mot Trekanten på lördag.....

På lördag är det åter dax att spela match efter förra helgens inställda drabbning mot Vimmerby. Detta då vi hade rena sjukstugan och inte fick ihop lag. Detta blir nu vår tredje match på försäsongen, och på lördag blir det en intressant match mot vår gamle samarbetsförening Trekantens IF som står för motståndet.

I Trekantens blåa lag så lär vi känna igen många av spelarna, då många av dem har representerat Nybro IF under de senaste åren. Vi hoppas få se Calle W, Rasmus A, Erik R, Viktor B, Adam D, Joel L, Alen S, Oscar W med flera.

Trekanten gjorde förra året en imponerande säsong med nytt Div.4 kontrakt efter en magisk höstsäsong. Och jag tror inte många vet eller tänkte på hur ungt lag de hade, samt en ny tränare i Tommy Berg som fick en mardrömstart under våren. Det är en prestation som de inte fått nog med beröm för.

Och alla räknar med en enkel seger för vårt kära Nybro IF, vilket det väl är rätt enkelt att hålla med om, men det är ju en underbar sits för "Treket" att gå in och köra utan någon press. Jag tror Treket gör en bra match, men att vi ändå vinner matchen då vi tränat på bra i veckan. Men utan ödmjukhet så lär vi få en tuff lördag!

Trekanten vann sin första match i helgen mot Ljungbyholm med 3-2 efter mål av Rasmus A, Kevin R och Adam D. Själva har vi ju spelat 2-2 mot FK Karlskrona samt vann vi mot Ljungbyholm med klara 7-0.

Själva så har vi som sagt tränat på bra veckan efter förra veckans sjukdomar.
Truppen är frisk och kry förutom några småskavanker som det alltid blir när vi belastat alla med hård fotbollsträning.

Matchen spelas lördag kl 13.00 på Åkrahälls konstgräsplan, och domare är Armin Crnovrsanin, Jan-Olof Andersson och Jan-Åke Aronsson.

Patrik


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0